A
J
Á
N
L
A
T

Történelmet írunk. Önnek is. Ajándékba is.

Múlt-kor előfizetés most 25% kedvezménnyel!

A 148 oldalas prémium magazin bolti ára 1592 Ft. Weboldalunkon keresztül azonban most még kedvezményesebben fizethet elő a Múlt-korra: a 4. lapszámot ajándékba adjuk, így Önnek egy magazin csupán 1194 Ft-ba kerül.*

* Bankkártyás fizetés esetén bárki számára elérhető. (A kedvezmény a korábbi lapszámainkra nem vonatkozik!) Az árak kizárólag belföldi szállítási cím esetén érvényesek. 

Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy az előfizetés nem az aktuális, hanem a következő számtól indul! Az aktuális számot keresse a nagyobb újságárusoknál!

HA A BEFIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES POSTAI CSEKKET A SZÁLLÍTÁSTÓL ELTÉRŐ CÍMRE KÉRI (AJÁNDÉK), KÉRJÜK, AZ ADATLAP "MEGJEGYZÉS" ROVATÁBAN JELEZZE.

Gyors. Olcsó. Kényelmes.

Előfizetéssel sokkal olcsóbban juthat a magazinhoz.

Bankkártyával rendezett előfizetés esetén a 4. lapszámot ajándékba adjuk.

Tökéletes karácsonyi ajándék.

Előfizetéssel, külföldre történő megrendeléssel kapcsolatos kérdéseit az [email protected] címen várjuk.
2021. tavasz: Híres testvérek árnyékában
ITT támogathatsz bennünket
Bartal Csaba

Főszerkesztői köszöntő

Kedves Olvasó,

nem kis büszkeséggel mondom: a Múlt-kor jubileumi kiadványát tartja a kezében, amikor e sorokat olvassa. Magazinunk 30. száma méltó a kerek alkalomhoz, dupla terjedelemmel próbálunk beférkőzni a karácsonyfa alá az 57 colos Smart TV és egy jóárasított tablet közé. Mindegy, milyen lesz a magazin az ünnep végére: gyűrött, jegyzetelt, hullámos, kávéfoltos, bejglimaradékos vagy éppen csillagszóró illatú. A külsőségekkel ne is törődjenek, mert úgyis a tartalom a lényeg.

Azzal pedig aligha lesz gond, mert nagyon valószínű, hogy míg a medve elő nem bújik, akad bőven mit olvasni a 288 oldalon, sőt, jut belőle utána is.

Ha javasolhatom, az USA-elnökök híres beiktatási beszédeit (200. old.) hagyja január 20-ra. 2017-ben ezen a napon lesz ugyanis az újonnan megválasztott amerikai vezető, Donald Trump hivatalba léptetése. Kíváncsi vagyok, ez a pénteki nap bekerül-e majd a legemlékezetesebbek közé.

ID10: Múlt-kor (desktop) - TESTUDO 2. (cikkoldal - 4. bekezdés) (Régi Cikkoldal - 4. bekezdés)

Búcsúzóul nemcsak áldott karácsonyt kívánok kedves Olvasónknak, de szerencsés új esztendőt is. Az ehhez való szellemi muníciót szerencsejáték-történeti kalauzunkból tudja beszerezni, ahol hihetetlen mennyiségű tuti tippet rejtettünk el: hogyan vészeljük át nemcsak a 2017-es esztendőt, de az egész XXI. századot.

A teljes cikk a Múlt-kor történelmi magazin 2016. tél számában olvasható.

Előfizetési lehetőségek

Digitális

Digitális formában
szeretnék előfizetni
a magazinra vagy korábbi
lapszámot vásárolni

vásárolok

Nyomtatott

A magazin nyomtatott
verziójára szeretnék
előfizetni vagy már korábban
megjelent lapszámot vásárolni

vásárolok
ID34: Múlt-kor (desktop) - Beúszó magazin ()
Bezár